VOETBAL21 aug '15 13:31

Van Gaal bijt van zich af

Auteur: ANP Nieuws

MANCHESTER (ANP) - Coach Louis van Gaal van Manchester United heeft vrijdag krachtig ontkend dat hij ontevreden is over directeur Ed Woodward, de man die de transferzaken bij de Engelse club behartigt.

,,Ik heb het idee dat de media een wig tussen ons willen drijven. Maar dat zal niet gebeuren, nooit. Elke dag word ik door hem op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ik vertrouw op hem'', liet de oud-bondscoach van Oranje vrijdag luid en duidelijk weten.

Van Gaal moest op zijn gebruikelijke persconferentie veel vragen beantwoorden over de 'mislukte' transfer van de Spaanse international Pedro (Barcelona), die donderdag voor een contract bij Chelsea koos. Met groeiende tegenzin en ergernis nam hij het in de perskamer voor de bekritiseerde Woodward op.

,,Jullie kunnen schrijven wat jullie willen, maar wij kunnen niet altijd zeggen wat wij willen'', betoogde Van Gaal. ,,Als we Pedro hadden willen hebben, was dat geen enkel probleem geweest. Maar ik heb nooit bevestigd dat we in hem geïnteresseerd waren.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen