VOETBAL4 nov '15 03:27

Mourinho moet winnen met Chelsea

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN (ANP) - Voor de geplaagde trainer José Mourinho is er woensdagavond in de thuiswedstrijd van Chelsea tegen Dinamo Kiev maar één optie: winnen.

EPA
EPA

Alleen een zege in groep G van de Champions League kan de zware druk op zijn positie iets verlichten. Met slechts elf punten uit elf duels beleeft de duurbetaalde ploeg uit Londen de slechtste competitiestart ooit voor een kampioen in de Premier League.

Ondanks de grote malaise is Mourinho zijn kenmerkende bluf nog niet kwijt. ,,Deze situatie is nieuw voor mij. Daarom ben ik ook zo'n goede coach'', zei hij dinsdag op Stamford Bridge. Chelsea (vier punten) kan met een vereiste zege op Dinamo Kiev (vijf punten) de kans op overwinteren weer in eigen hand nemen. FC Porto (zeven punten) gaat bij Maccabi Tel-Aviv (nul punten) op bezoek.

Andere duels

In poule F aast Bayern München (zes punten) thuis tegen Arsenal (drie punten) op revanche na de nederlaag twee weken geleden in Londen (2-0).

Titelhouder Barcelona (zeven punten) ontvangt Bate Borisov en is met een zege vrijwel zeker van plaatsing voor de achtste finales.

Gerelateerde artikelen