VOETBAL5 mei '15 22:03

Excuses Newcastle-aanvoerder na slechte serie

Auteur: ANP Nieuws

NEWCASTLE (ANP) - Aanvoerder Fabricio Coloccini van Newcastle United heeft dinsdag in een open brief op de website van zijn club excuses aangeboden aan de aanhang vanwege de dramatische prestaties van de laatste maanden.

Fabricio Coloccini (L). EPA
Fabricio Coloccini (L). EPA

De ploeg van Tim Krul, Daryl Janmaat, Siem de Jong en Vurnon Anita verloor de laatste acht wedstrijden en won sinds half december slechts drie keer.

NUFC is met nog drie duels te gaan afgezakt naar de vijftiende plaats in de Engelse Premier League op twee punten boven de achttiende plaats die rechtstreekse degradatie betekent. ,,We zijn in deze situatie beland om allerlei redenen, maar we moeten nu alleen maar vooruit kijken. Na dit seizoen moeten we van de fouten leren en ze niet opnieuw maken."

,,Dit seizoen doet ons net zo veel pijn als jullie'', richt hij zich tot de fans. ,,Deze club verdient het niet om op deze positie te staan. Ik wil iedereen oproepen om alle meningsverschillen terzijde te schuiven en massaal achter de club te staan in de laatste drie wedstrijden. We hebben de steun nu meer dan ooit nodig.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen