VOETBAL29 sep '15 15:49Aangepast op 29 sep '15 19:26

Trainer CSKA: duel met PSV extreem belangrijk

Auteur: ANP Nieuws

MOSKOU (ANP) - De sensationele overwinning van PSV twee weken geleden tegen Manchester United heeft indruk gemaakt op de tegenstander woensdagavond in de Champions League, CSKA Moskou.

EPA
EPA

,,Ik kan me niet voorstellen dat het mogelijk is om het team te onderschatten dat de koploper in de Premier League heeft verslagen'', reageerde hoofdtrainer Leonid Sloetski dinsdag in Moskou op vragen tijdens de persconferentie over de wedstrijd tegen PSV.

CSKA Moskou heeft de punten hard nodig na het verlies in de eerste speelronde van de Champions League in Duitsland tegen VfL Wolfsburg (1-0). ,,De wedstrijd is extreem belangrijk omdat we in Wolfsburg niet het beoogde resultaat hebben gehaald. We hebben zoveel moeite gedaan om dit podium te bereiken via de tweede plaats en de competitie en twee voorronden. Het zou vreemd zijn om dan in de groepsfase tegenstanders te onderschatten.''

Sloetski laat zich ook niet van de wijs brengen door de magere resultaten van de Eindhovenaren in de nationale competitie en de afwezigheid van belangrijke PSV'ers. ,,PSV staat er nog steeds heel goed voor. Ze hebben nog maar één keer verloren. PSV mist weliswaar Luuk de Jong en Andrés Guardado, maar de ploeg heeft veel goede spelers. Het wordt een lastige, interessante wedstrijd'', zei Sloetski.

Bij CSKA Moskou zijn er beperkte personele problemen. Er zijn alleen zorgen over eerste doelman Igor Akinfeev en verdediger Vasili Berezoetski die dinsdag individueel hebben getraind onder begeleiding van een fysiotherapeut. De Finse middenvelder Roman Eremenko die kampte met een liesblessure, trainde dinsdag weer met de groep. Over de inzetbaarheid van het drietal wordt woensdag een beslissing genomen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen