VOETBAL7 aug '15 16:27

Advocaat wil nog zeker twee spelers halen

Auteur: ANP Nieuws

SUNDERLAND (ANP) - Trainer Dick Advocaat van Sunderland wil deze maand nog zeker twee spelers toevoegen aan zijn selectie.

EPA
EPA

Volgens de coach kwam de ploeg vorig seizoen in degradatieproblemen omdat er te weinig onderlinge concurrentie was binnen de selectie.

,,Te veel spelers waren te zeker van hun positie. Dat moet dit seizoen anders zijn. Ik wil het niet over concrete posities hebben, maar we hebben nog een paar spelers nodig voor de basiself en niet voor de bank. Iedereen moet vechten voor zijn plaats.''

Advocaat had graag Leroy Fer overgenomen van Queens Park Rangers, maar de transfer van de middenvelder strandde deze week in de medische keuring. De Franse middenvelder Yann M'Vila kwam deze week wél, op huurbasis van Roebin Kazan, maar doet zaterdag bij de seizoensstart tegen Leicester City nog niet mee.

Sunderland haalde eerder al Jeremain Lens (Dinamo Kiev), de Uruguayaan Sebastian Coates (Liverpool), de Welshman Adam Matthews (Celtic) en de Fransman Younes Kaboul (Tottenham Hotspur).


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen