VOETBAL6 aug '15 22:33

Standard naar play-offs

Auteur: ANP Nieuws

SARAJEVO (ANP) - Standard heeft donderdagavond de play-offs van de Europa League bereikt.

ANP
ANP

De Belgische club won ook de uitwedstrijd tegen Zeljeznicar: 0-1. Jelle Van Damme, in een grijs verleden enkele jaren onder contract bij Ajax, maakte halverwege de tweede helft het Luikse doelpunt. Een week geleden was de eindstand 2-1.

Sporting Charleroi redde het niet. Zarja Loegansk was ook in Oekraïne beter: 3-0. De Servische invaller Zeljko Ljubenovic scoorde tweemaal. Vorige week in België (0-2) deed Roeslan Malinovski dat. Nu pikte deze in blessuretijd nog een doelpuntje mee.

Hedwiges Maduro loot vrijdag met PAOK Saloniki mee voor de voorlaatste ronde. Hij kwam in Slowakije tegen Spartak Trnava (1-1) niet van de reservebank af. Het gelijkspel was na de 1-0 in Griekenland ruim voldoende.

Targu Mures werd uitgeschakeld ondanks de verassende zege in Frankrijk op Saint-Etienne: 1-2. De Roemeense openingstreffer was van de Angolese Nederlander Louis Pedro, die in de eredivisie voor Feyenoord en Heracles speelde. Zijn Spaanse collega Ivan Gonzáles scoorde tweemaal, één keer in eigen doel. In Roemenië zegevierde Saint-Etienne met 3-0.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen