VOETBAL13 mrt '15 23:37

Stevens houdt geloof in Stuttgart

Auteur: ANP Nieuws

LEVERKUSEN (ANP) - Huub Stevens denkt nog steeds dat hij VfB Stuttgart uit de degradatiezone van de Bundesliga kan leiden.

EPA
EPA

De ploeg van de Nederlandse trainer moest vrijdag bij Bayer Leverkusen weliswaar een zware nederlaag incasseren (4-0), maar Stevens is ondanks de toenemende druk niet van plan op te stappen. ,,Als ik merk dat de spelers niet meer in mij geloven, dien ik mijn ontslag in bij de clubleiding. Maar ik geloof dat ik de spelers nog steeds kan bereiken'', zei Stevens.

Met twintig punten uit 25 wedstrijden staat Stuttgart onderaan in Duitsland. Vorig seizoen wist Stevens de 'Schwaben' als interim-trainer nog uit de problemen te loodsen, maar dit jaar lijkt zijn missie steeds hopelozer te worden. ,,Het is niet makkelijk, maar we moeten deze nederlaag accepteren'', zei de Limburger na de zeperd in Leverkusen. ,,Het eerste half uur heeft mijn ploeg zeer goed gespeeld. Maar daarna maakten we in een paar minuten tijd teveel fouten, waarvan de tegenstander kon profiteren. We moeten ons richten op de volgende wedstrijd.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen