VOETBAL4 nov '15 20:11

Van de Looi hoopt op nieuwe spits

Auteur: ANP Nieuws

GRONINGEN (ANP) - Trainer Erwin van de Looi van FC Groningen hoopt binnen afzienbare tijd een nieuwe spits te mogen verwelkomen.

Erwin van de Looi. EP
Erwin van de Looi. EP

Volgens De Telegraaf is Alexander Sörloth (19) uit Noorwegen dicht bij een overgang naar de Euroborg. Een woordvoerder van de club wilde daar woensdagavond nog niets over zeggen. Van de Looi bevestigde echter al wel de serieuze belangstelling voor de lange aanvaller, die momenteel door Rosenborg BK wordt uitgeleend aan Bodo/Glimt.

,,Het zou mooi zijn, ik wist het al'', liet de coach bij FOX Sports weten. ,,We zijn altijd op zoek naar spelers en talenten die ons verder kunnen helpen en die wij zelf ook weer verder kunnen helpen. Ik hoop dat het lukt om hem naar FC Groningen te halen, maar helemaal rond is het nog niet.''

Van de Looi vond het nog te vroeg om de kwaliteiten van Sörloth, de zoon van de Noorse oud-international Göran Sörloth, uitgebreid te bespreken. ,,We zijn ons nu volledig aan het voorbereiden op onze wedstrijd tegen Liberec'', doelde hij op het thuisduel donderdagavond in de Europa League.

Gerelateerde artikelen