VOETBAL29 apr '15 07:44

Rummenigge: Robben heeft kuitblessure

Auteur: ANP Nieuws

MÜNCHEN (ANP) - Aanvaller Arjen Robben van Bayern München heeft dinsdagavond in de enerverende bekerwedstrijd tegen Borussia Dortmund (1-1, 0-2 na strafschoppen) een spierblessure opgelopen in zijn linkerkuit.

EPA
EPA

Dat bevestigde voorzitter Karl-Heinz Rummenigge na afloop. ,,Hij zal woensdag nader onderzoek ondergaan'', liet de clubleider weten

Robben kwam na 68 minuten in het veld, maar na amper een kwartier ging het al weer fout bij hem. Hij greep naar de achterkant van zijn linkeronderbeen toen hij even aanzette om een scherpe pass van een ploeggenoot te bereiken. De 31-jarige Groninger bleef een tijdje op de grond zitten en liet zich daarna vervangen. Robben maakte een wegwerpgebaar toen hij van het veld ging. Hij was net hersteld van een buikspierblessure, die hem ruim vijf weken aan de kant had gehouden.

Robben verliet op krukken de Allianz Arena. Volgens sommige media zou er sprake van een spierscheuring zijn. In dat geval mist hij de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona (6 mei en 12 mei).


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen