VOETBAL23 nov '15 22:51

Geen winnaar in duel beloften PSV en Ajax

Auteur: ANP Nieuws

EINDHOVEN (ANP) - Het prestigeduel tussen Jong PSV en Jong Ajax in de Jupiler League is maandagavond onbeslist geëindigd maar het publiek in Eindhoven werd getrakteerd op veel doelpunten: 3-3.Op trainingscomplex De Herdgang kwam Jong PSV al na drie minuten op voorsprong door een treffer van aanvaller Aleksandar Boljevic maar Aschraf El Mahdioui bracht Jong Ajax snel weer op gelijke hoogte.

ANP
ANP

Op trainingscomplex De Herdgang kwam Jong PSV al na drie minuten op voorsprong door een treffer van aanvaller Aleksandar Boljevic maar Aschraf El Mahdioui bracht Jong Ajax snel weer op gelijke hoogte. Ricardo van Rhijn kon in de 38e minuut ongehinderd een hoekschop binnen koppen voor Jong Ajax.

Na rust kreeg Jong PSV de beste kansen maar regelmatig stond de uitblinkende keeper Andre Onana in de weg. Linksback Sven Blummel kreeg na een uur spelen alle ruimte om naar het doel van Onana op te stomen. Met links passeerde hij de doelman van de Amsterdammers. Spits Sam Hendriks bracht Jong Ajax voor de tweede keer op voorsprong met zijn achtste goal van dit seizoen. De Ivoriaan Moussa Sanoh bepaalde de eindstand een minuut later op 3-3.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen