VOETBAL24 apr '15 14:10

Fischer klaar voor basisplaats Ajax

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM (ANP) - Viktor Fischer start zondag waarschijnlijk als centrumspits van Ajax aan de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

EPA
EPA

,,Hij is wel klaar voor een basisplaats'', vertelde trainer Frank de Boer vrijdag na de training van de club uit Amsterdam.

Fischer maakte vorige week als invaller zijn rentree in de hoofdmacht tijdens het duel met NAC Breda. Het was zijn eerste optreden in veertien maanden in de hoofdmacht na een zware hamstringblessure. Arkadiusz Milik, Daley Sinkgraven en Nicolai Boilesen ontbreken nog in de selectie van Ajax. De Boer verwacht dat het trio weer beschikbaar is voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen SC Cambuur.

De Boer liet weten dat hij nog alle vertrouwen in zijn spelers heeft. ,,Deze selectie is nog gretig genoeg om prijzen te winnen''', zei de oefenmeester die maandag op de training hard uitviel naar zijn spelers. De Boer is blij met de reactie van zijn ploeg. ,,We hebben twee toptrainingen achter de rug. Misschien had ik eerder nadrukkelijker aanwezig moeten zijn en strakker moeten optreden.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen