VOETBAL17 apr '15 14:26Aangepast op 17 apr '15 16:51

Feyenoord mogelijk zonder Immers tegen Eagles

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM (ANP) - Het is nog niet zeker of Feyenoord zondag in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op Lex Immers kan rekenen.

ANP
ANP

De aanvallende middenvelder is nog herstellende van een tik die hij op een knie kreeg. ,,Hij is een vraagteken'', zei trainer Fred Rutten vrijdag.

Of Khalid Boulahrouz kan aantreden tegen de degradatiekandidaat is eveneens nog onzeker. De ervaren verdediger heeft vrijdag de training weer hervat na een blessure. Afhankelijk van de reactie die daarop volgt, wordt bepaald of hij zondag bij de selectie zit. Boulahrouz ontbrak vorige week al tegen Willem II.

Gezien de statistieken heeft Feyenoord niets te vrezen van Go Ahead. De Eagles wonnen nog nooit in De Kuip en verloren hun laatste zeven competitieduels. Rutten blijft echter op zijn hoede. ,,Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Het is bovendien inherent aan deze fase van het seizoen dat er opvallende uitslagen te zien zijn. Als wij niet volledig geconcentreerd zijn, kunnen we struikelen.''

Happening

Trainer Dennis Demmers van de ploeg uit Deventer kijkt uit naar het duel. ,,Dat is een happening, spelen in de Kuip. Daar mogen we van genieten'', zei de coach van de nummer zeventien, die dus al een hele tijd zoekt naar een zege. ,,We moeten ons in ieder geval niet mee laten slepen in negativisme, blijven zien dat er ook positieve dingen gebeuren.''

Go Ahead mist Jeffrey Rijsdijk, die vocht in een enkel heeft, en Alex Schalk. De spits heeft nog altijd een hamstringblessure. Sander Duits kan na een schorsing wel weer spelen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen