VOETBAL7 aug '15 14:47Aangepast op 7 aug '15 18:47

Van der Heijden staat voor debuut Feyenoord

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM (ANP) - Jan-Arie van der Heijden kan zaterdagavond zijn officiële debuut maken voor Feyenoord.

ANP
ANP

Dat meldde de Rotterdamse club vrijdag op de website. De vorige week aangetrokken verdediger, voor wie het verloren oefenduel met Olympiakos (1-3) nog te vroeg kwam, zit voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht bij de wedstrijdselectie.

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst liet vrijdag weten nog geen beroep te zullen doen op Eljero Elia. De vleugelaanvaller, die donderdagochtend een tweejarig contract ondertekende in De Kuip, ontbreekt zaterdag tegen FC Utrecht. ,,Eljero heeft de voorbije periode vooral op individuele basis getraind, nu is het zaak om met de groep te gaan trainen'', zei Van Bronckhorst, die zich op de website niet uitliet over een mogelijk debuut van Michiel Kramer.

Lex Immers ontbreekt zaterdag. De aanvallende middenvelder liep deze week tijdens de training een enkelblessure op en is niet op tijd hersteld.

Eigen spel

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag kijkt uit naar de seizoensstart in De Kuip. ,,We moeten in Rotterdam ons eigen spel spelen. Ageren, initiëren. Het is subjectief, maar mijn gevoel is dat we er klaar voor zijn. We hebben een goede voorbereiding gehad met de nodige weerstand tegen Derby County en Ipswich Town waar we van hebben kunnen leren.''

Ten Hag hoeft daarbij geen spelers toe te voegen aan de ziekenboeg. ,,Buiten de spelers die geblesseerd aan het seizoen begonnen, is iedereen fit. De jongens die al langer geblesseerd zijn, werken keihard aan hun herstel.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen