VOETBAL10 apr '15 21:25

PSG en Marseille zwijgen tegen Canal Plus

Auteur: ANP Nieuws

PARIJS (ANP) - Canal Plus kan de interviews met spelers en staf van Paris Saint-Germain en Olympique Marseille de komende maanden vergeten.

EPA
EPA

Beide clubs hebben besloten niet meer te praten met de zender, naar aanleiding van de schorsingen van Zlatan Ibrahimovic en Dimitri Payet. De aanvallers werden donderdag geschorst voor onbeschoft taalgebruik, op basis van beelden die werden vastgelegd door Canal Plus.

,,Om ervoor te zorgen dat andere misverstanden uitblijven en de competitie eerlijk te laten verlopen, hebben wij besloten om niet meer met journalisten van Canal Plus te praten'', gaven de clubs in een gezamenlijk statement aan. ,,We komen niet terug op dit besluit en het blijft van kracht tot en met eind mei.''

PSG-spits Ibrahimovic kreeg donderdag vier wedstrijden schorsing. ,,In vijftien jaar heb ik niet zo'n slechte scheidsrechter gezien in dit kloteland'', reageerde hij furieus na de nederlaag (2-3) tegen Girondins Bordeaux. Payet kreeg namens Marseille twee wedstrijden schorsing voor commentaar op de leiding.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen