VOETBAL23 apr '14 03:27

Robben in Madrid tegen oude club

Auteur: ANP Nieuws

MADRID (ANP) - Arjen Robben treedt woensdagavond met Bayern München in de halve finales van de Champions League tegen zijn vroegere club aan.

De Nederlandse vleugelspits speelde tussen 2007 en 2009 voor Real Madrid voordat hij naar Duitsland vertrok. Als geen ander weet de aanvaller van Oranje derhalve wat de titelverdediger in Estadio Santiago Bernabéu te wachten staat.

,,We zullen geen moment mogen verslappen'', waarschuwde Robben dinsdag zijn teamgenoten. ,,Als je even niet oplet, heb je zo een paar doelpunten om je oren. En dan kan het allemaal al voorbij zijn.''

Cristiano Ronaldo ondergaat woensdagochtend nog een pittige test. De sterspeler van Real Madrid is sinds begin deze maand uitgeschakeld door klachten in knie en hamstring. Hij maakte dinsdag op de training in elk geval al wel een fitte indruk.

Coach Pep Guardiola van Bayern München sprak dinsdag de hoop uit dat Ronaldo bij de thuisploeg in het basisteam zal aantreden. ,,Deze halve finale verdient louter topspelers'', liet de 43-jarige Catalaan weten.

Gerelateerde artikelen