VOETBAL7 nov '14 15:01Aangepast op 7 nov '14 15:55

Cocu beslist zaterdag over Rekik

Auteur: ANP Nieuws

ALMELO (ANP) - Trainer Phillip Cocu van PSV hoopt zondag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo een beroep op Karim Rekik te kunnen doen.

EPA
EPA

De centrumverdediger knalde donderdag in de wedstrijd in de Europa League tegen Panathinaikos met zijn hoofd tegen dat van Jetro Willems. ,,Zoals het er nu naar uitziet is het met Karim positief voor zondag, maar we zullen zaterdag pas definitief besluiten'', aldus Cocu op de website van PSV.

Cocu heeft een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd in Griekenland, die met 3-2 werd gewonnen. ,,Dat gevoel willen we natuurlijk vasthouden. We laten niets aan het toeval over, ik zie steeds meer terug van de dingen die we willen in het elftal. Dit soort wedstrijden winnen helpt daar natuurlijk enorm bij'', zei de coach, die ondanks het drukke schema niemand wil sparen in Almelo. ,,Als iemand fit is, is er geen reden om hem niet te laten spelen.''

Mark-Jan Fledderus ontbreekt bij de thuisploeg. De middenvelder heeft te veel last van een hamstringblessure. Ook Bram Castro (bovenbeen), Bart Schenkeveld (knie), Dario Vujicevic en Rick Hemmink (beiden niet wedstrijdfit) missen het thuisduel.

Heracles is na de zege op Go Ahead van vorige week (3-1) van de laatste plaats af. ,,We willen de weg omhoog vervolgen'', zei trainer John Stegeman dan ook op de website van de club. ,,Als we alles goed doen kunnen we het PSV lastig maken. Het is een heel goede ploeg die fantastisch is in de omschakeling. We moeten dus waakzaam zijn.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen