VOETBAL10 okt '14 19:47

Del Bosque houdt vertrouwen in Diego Costa

Auteur: ANP Nieuws

LUXEMBURG (ANP) - In de Premier League scoort hij heel gemakkelijk, maar in het Spaanse elftal wil het maar niet lukken bij Diego Costa.

EPA
EPA

De spits van Chelsea bleef donderdag ook in zijn zesde interland, de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije, droog staan.

Bondscoach Vicente Del Bosque houdt echter vertrouwen in de geboren Braziliaan. ,,Hij kent nog weinig geluk bij ons. Maar Diego is topscorer van de Premier League en maakte vorig seizoen heel veel doelpunten voor Atlético Madrid, dus het komt wel goed'', zei Del Bosque een dag na de ontluisterende nederlaag in Zilina (2-1).

Diego Costa, goed voor negen doelpunten in zeven competitieduels voor Chelsea, mag het zondag op bezoek bij Luxemburg opnieuw proberen. ,,Hij wil het zo graag goed doen en iedereen tevreden stellen, dat werkt momenteel misschien juist tegen hem'', aldus Del Bosque. Volgens Paco Alcácer, als invaller trefzeker tegen Slowakije, gaan de doelpunten vanzelf komen. ,,Dit gebeurt soms. Hij gaat snel scoren, dat weet ik zeker.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen