VOETBAL2 nov '14 19:55

Hiddink: plan van aanpak niet van mij

Auteur: ANP Nieuws

SEOUL (ANP) - Bondscoach Guus Hiddink heeft naar eigen zeggen helemaal geen plan van aanpak geschreven om het Nederlands elftal weer op de rails te krijgen.,,Ik heb het ook gelezen, maar 'plan van aanpak' is niet mijn terminologie'', zei Hiddink zondag tegen de NOS in Seoul, waar hij op uitnodiging van koning Willem-Alexander deel uitmaakt van de Nederlandse delegatie tijdens het staatsbezoek aan Zuid-Korea.

,,Ik heb het ook gelezen, maar 'plan van aanpak' is niet mijn terminologie'', zei Hiddink zondag tegen de NOS in Seoul, waar hij op uitnodiging van koning Willem-Alexander deel uitmaakt van de Nederlandse delegatie tijdens het staatsbezoek aan Zuid-Korea. ,,We gaan wel in de komende wedstrijden proberen de lijn om te zetten naar boven.''

Hiddink voerde vorige week met zijn staf en directeur betaald voetbal Bert van Oostveen een evaluatiegesprek, na de mislukte start van de EK-kwalificatie met slechts 3 punten uit drie wedstrijden. Na afloop meldde de KNVB dat een plan van aanpak is opgesteld waarmee het Nederlands elftal aan de slag gaat. Hiddink komt in de loop van de week terug naar Nederland. De bondscoach presenteert vrijdag in Zeist zijn selectie voor de komende interlands tegen Mexico en Letland.

Gerelateerde artikelen