VOETBAL27 mrt '14 00:05

Doelman Gentenaar schuldbewust

Auteur: ANP Nieuws

ZWOLLE (ANP) - Met zijn gezicht op onweer deed de afzwaaiende NEC-doelman Dennis Gentenaar woensdagavond na de bittere bekernederlaag bij PEC Zwolle (2-1) professioneel zijn verhaal.

ANP
ANP

De 38-jarige keeper, die begin deze maand de Zweed Kalle Johnsson als eerste goalie afloste bij de Nijmeegse degradatiekandidaat, was schuldig aan beide treffers. Toch stond hij na afloop vele media te woord, hoe zwaar teleurgesteld hij in zichzelf ook was. Wég was de kans op een historische bekerfinale in zijn laatste seizoen in het betaalde voetbal.

,,Ik voel me natuurlijk zwaar waardeloos'', verzuchtte Gentenaar, die in 2000 met NEC in de bekerfinale van Roda JC verloor (0-2). ,,Verliezen in de halve finales van de KNVB-beker is al niet leuk, maar op deze manier komt helemaal hard aan. Twee keer was mijn beoordeling goed van het schot, maar was de uitvoering van mijn redding verkeerd. Ik had zo graag die bekerfinale in De Kuip nog een keer meegemaakt. Het mocht helaas niet zo zijn. Ik baal hier verschrikkelijk van.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen