VOETBAL27 apr '14 13:44

Feyenoord zonder doelman Mulder

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord treedt zondag in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen SC Cambuur aan zonder doelman Erwin Mulder.

ANP
ANP

De vaste keeper ontbreekt door een schouderblessure. De Griek Kostas Lamprou is zijn vervanger.

Op het Rotterdamse middenveld neemt Ruud Vormer de plaats in van de geschorste Lex Immers. Aanvaller Jean-Paul Boëtius moet evenals in de voorgaande uitwedstrijd tegen PSV (0-2) op de bank beginnen. Feyenoord speelt tegen Cambuur opnieuw met op papier vijf verdedigers (5-3-2).

Feyenoord wil zich tegen de Friese formatie verzekeren van de tweede plaats, goed voor deelname aan de voorronde van de Champions League. Het duel staat tevens in het teken van het afscheid van trainer Ronald Koeman.

Cambuur, dat al veilig is, mist in De Kuip doelman Leonard Nienhuis (bovenbeen) en verdediger Robert van Boxel (knie). De nummer 10 heeft als enige ploeg in de eredivisie dit seizoen nog geen uitwedstrijd gewonnen. De Friese ploeg is met 38 goals ook de minst scorende formatie op het hoogste niveau. Feyenoord daarentegen is met 70 doelpunten juist het meest productieve team in de eredivise.

Gerelateerde artikelen