VOETBAL14 okt '14 08:45

Pellè: ik kan nog beter

Auteur: ANP Nieuws

VALLETTA (ANP) - Graziano Pellè maakte op 29-jarige leeftijd een droomdebuut voor Italië door maandagavond op Malta de winnende treffer voor zijn rekening te nemen.,,Ik ben heel blij dat ik heb gescoord voor mijn land.

EPA
EPA

,,Ik ben heel blij dat ik heb gescoord voor mijn land. Ik had nog een doelpunt kunnen maken, dus ik blijf kritisch op mezelf, want ik kan nog veel beter'', vertelde de voormalige spits van Feyenoord na de wedstrijd in La Gazzetta dello Sport. Italië won met 1-0.

Pellè werd voor het eerst bij de selectie gehaald door bondscoach Antonio Conte, de opvolger van Cesare Prandelli, die Italië nog aanvoerde op het WK in Brazilië. ,,Ik heb in Nederland 50 doelpunten gemaakt en daar zaten hele mooie tussen, maar ik heb er nooit op gerekend dat Prandelli mij zou meenemen naar het WK. Bij Conte voel ik me op mijn gemak. Ik wil hard voor werken voor de ploeg, want ons spel moet nog wel beter worden. Hoewel het tegen een verdedigend team als Malta moeilijk spelen is'', aldus de Italiaan, die nu in de Premier League uitkomt voor Southampton

Gerelateerde artikelen