VOETBAL15 sep '14 15:06Aangepast op 15 sep '14 16:09

Ancelotti: zou deze selectie niet ruilen

Auteur: ANP Nieuws

MADRID (ANP) - In de Spaanse voetbalcompetitie wil het nog niet erg vlotten met Real Madrid.

ANP
ANP

Trainer Carlo Ancelotti maakt zich echter vooralsnog geen zorgen. Hij krijgt dinsdag al de kans iets recht te zetten bij het begin van de Champions League. FC Basel komt bij de titelverdediger op bezoek.

,,Goed beginnen is belangrijk en tegen Basel willen we dus iets laten zien. Dit duel komt op het juiste moment voor een reactie. Ik voel me een trainer die nog wat dingetjes moet regelen in een team, net als vorig jaar. Ik zou deze selectie voor geen enkele andere in Europa willen inruilen. We kunnen meedoen om alle prijzen. We komen alleen nog ritme tekort en continuïteit'', zei de Italiaan maandag.

Ancelotti herhaalde nog maar eens dat Real Madrid er met de komst van onder anderen James Rodriquez en Toni Kroos alleen maar sterker op is geworden. Aan de juiste afstemming ontbreekt het logischerwijs nog. ,,We hebben een geweldige, competitieve ploeg. Alleen daardoor al voelt iedereen zich hier thuis. Het is nog zoeken naar de balans. Ons niveau is nog hoger dan vorig jaar, maar dat moeten we wel 90 minuten tonen. Dat is een kwestie van gewenning aan de nieuwe situatie. Aan de instelling ligt het niet.''

Gerelateerde artikelen