VOETBAL24 okt '14 15:58Aangepast op 24 okt '14 17:20

Stegeman wenst NAC-scenario tegen Willem II

Auteur: ANP Nieuws

ALMELO (ANP) - Voor Heracles Almelo staat zaterdag al een van de belangrijkere wedstrijden van dit seizoen op het programma.

ANP
ANP

Willem II, concurrent in de strijd tegen degradatie, komt naar Almelo en dus telt alleen de winst voor de Heraclieden, die nog altijd hekkensluiter zijn. ,,We moeten maar eens zorgen dat we van die laatste plaats af komen'', zo blikte trainer John Stegeman van Heracles vooruit.

Heracles won tot dusver alleen van NAC Breda, maar deed dat wel met duidelijke cijfers: 6-1. Stegeman hoopt zaterdag op eenzelfde scenario voor het duel met Willem II en doelt daarmee vooral op de sfeer in het stadion. ,,Ik hoop dat die net zo is als tegen NAC. De steun van de supporters geeft ons een extra boost.''

Heracles kan nog geen beroep doen op Dario Vujicevic, Rick Hemmink, Bram Castro en Bart Schenkeveld. Zij zijn nog geblesseerd. Simon Cziommer is er daarentegen wel weer bij. De Duitse middenvelder ontbrak vorige week nog in De Kuip met een bovenbeenblessure toen er met 2-1 werd verloren van Feyenoord. Mark Engberink keert terug van een schorsing.

Willem II reist met een bijna fitte selectie af naar Almelo. Trainer Jurgen Streppel kan alleen niet beschikken over Tim Cornelisse. De verdediger heeft nog last van de naweeën van een hamstringblessure.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen