VOETBAL21 mei '14 14:16

Oranje traint nog zonder Janmaat

Auteur: ANP Nieuws

LAGOS (ANP) - De voorselectie van het Nederlands elftal voor het WK heeft woensdagmiddag een besloten training afgewerkt.

Archiefbeeld. ANP
Archiefbeeld. ANP

Louis van Gaal oefende met zijn spelers bij fraaie weersomstandigheden. Regenwolken hebben in het Portugese Lagos plaatsgemaakt voor een helder blauwe hemel.

Van Gaal trainde met 24 spelers. Daryl Janmaat volgde nog een aangepast programma. De rechtsback herstelt van een enkelblessure die hij zaterdag tijdens de oefeninterland tegen Ecuador (1-1) opliep. De voetballer van Feyenoord heeft goede hoop dat hij snel weer bij de groepstraining kan aansluiten.

Oranje traint woensdagavond vanaf 19.15 uur nog een keer. Journalisten zijn dan wel welkom. Zij krijgen voor de oefensessie nog de mogelijkheid om met Wesley Sneijder en Jeremain Lens te praten.

Arjen Robben voegt zich donderdag bij Oranje in Lagos. De tweede aanvoerder van het Nederlands elftal snakte nog even naar rust. Van alle 30 voetballers uit de voorselectie van het Nederlands elftal voor het WK komen Jean-Paul Boëtius, Karim Rekik, Quincy Promes en Tonny Vilhena niet naar Portugal. Zij bereiden zich met Jong Oranje voor op het duel van volgende week in de EK-kwalificatie tegen Schotland.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen