VOETBAL30 mrt '14 17:08Aangepast op 30 mrt '14 17:31

Fiorentina gelijk tegen Sampdoria

Auteur: ANP Nieuws

GENUA (ANP) - Fiorentina lijkt na zondag weinig kans meer te hebben om volgend seizoen in de voorrondes voor de Champions League te spelen.

Shkodran Mustafi (R) van Sampdoria en Rafal Wolski van Fiorentina. EPA
Shkodran Mustafi (R) van Sampdoria en Rafal Wolski van Fiorentina. EPA

De ploeg uit Florence kwam op bezoek bij Sampdoria niet verder dan 0-0. 'La Viola' blijft daardoor vierde in de Serie A.

Fiorentina, dat met tien verschillende nationaliteiten aan de wedstrijd begon, staat met nog zeven wedstrijden te gaan 7 punten achter op nummer 3 Napoli. Die ploeg komt later op zondag nog in actie tegen koploper Juventus. Sampdoria blijft middenmoter.

Parma redde in de slotfase een punt bij Lazio (2-2). Daar had die ploeg wel een eigen doelpunt van Lazio-speler Michaël Ciani voor nodig. De Romeinen waren via Senad Lulic op 1-0 gekomen, maar Jonathan Biabiany maakte nog voor rust gelijk. Miroslav Klose zette de ploeg uit Rome in de tweede helft andermaal op voorsprong, maar dat werd door Ciani ongelukkigerwijs teniet gedaan.

Dankzij het puntje blijft Parma zesde. Die plek geeft aan het einde van de competitie recht op voorrondes Europa League. Lazio is de nummer 8.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen