VOETBAL23 mei '14 21:16

Groen licht voor Cristiano Ronaldo

Auteur: ANP Nieuws

LISSABON (ANP) - Cristiano Ronaldo kan zaterdagavond starten bij Real Madrid in de finale van de Champions League tegen Atlético Madrid.

EPA
EPA

De Portugese superster heeft geen last meer van de hamstringblessure die hem de afgelopen weken regelmatig hinderde. ,,Cristiano heeft zonder problemen getraind'', zo bevestigde trainer Carlo Ancelotti vrijdag op de persconferentie in het Estádio da Luz.

Het meespelen van verdediger Pepe en spits Karim Benzema is nog steeds zeer twijfelachtig. De twee vaste krachten in het elftal van Ancelotti hebben deze week amper getraind. Vrijdagavond stonden Pepe en Benzema wel met hun teamgenoten op het veld in Lissabon, maar de kans is klein dat zij aan de aftrap zullen staan. De Italiaanse trainer mist in ieder geval de geschorste middenvelder Xabi Alonso.

,,Iedereen weet hoe belangrijk dit toernooi voor Real Madrid is'', zei Ancelotti. ,,Op mijn eerste dag hier heb ik al gezegd er alles aan te doen om de Champions League te winnen. De lijn tussen een obsessie en een droom is heel dun, maar het is mijn doel om de droom te verwezenlijken.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen