VOETBAL29 jun '14 21:38Aangepast op 29 jun '14 22:02

Herrera: iedereen was tegen Mexico

Auteur: ANP Nieuws

FORTALEZA (ANP/EFE) - De Mexicaanse bondscoach Miguel Herrera was zeer verbolgen na de uitschakeling van zijn ploeg bij het WK.

EPA
EPA

,,Alles en iedereen was tegen Mexico vandaag'', foeterde de trainer na het verlies tegen Nederland. Hij was vooral niet te spreken over de Portugese scheidsrechter Pedro Proença, die Oranje in de 93e minuut een strafschop gaf.

,,De Nederlandse spelers waren theaterstukjes aan het opvoeren en de scheidsrechter is daar ingetrapt. Wij hebben een heel goede wedstrijd gespeeld en hebben aangetoond dat Nederland een kwetsbare ploeg heeft. Maar de man met het fluitje heeft ons naar huis gestuurd. Die jongen heeft de hele wedstrijd alleen maar gedoken en na weer een snoekduik van hem gaat de bal op de stip'', doelde Herrera op Arjen Robben.

De Mexicaanse president Enrique Peña Nieto had na afloop troostende woorden voor de nationale ploeg. ,,Ik dank het team voor de onvermoeibare strijd en ik dank ook coach Herrera. Jullie hebben alles gegeven. Het land zal niet ophouden in jullie te geloven'', liet de president via Twitter weten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen