VOETBAL12 mei '14 13:20

Jeugdinternational David geniet na bij Fulham

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN (ANP) - Voetballer Chris David genoot maandag nog na van zijn competitiedebuut voor Fulham.

ANP
ANP

,,Het was een schitterende dag voor mij'', zei de 21-jarige Nederlander op de website van de Londenaren. Het talent kwam tegen Crystal Palace (2-2) na 23 minuten in het veld voor de geblesseerde Alexander Kačaniklić en schoot in blessuretijd op fraaie wijze de gelijkmaker binnen. De jeugdinternational was even buiten zinnen: hij trok zijn shirt uit en kreeg vervolgens een gele kaart. ,,Ik had het niet gepland, maar het gebeurde door de emotie die loskwam. Het was een fantastisch gevoel''.

,,Het is jammer dat we al gedegradeerd waren. Maar een voordeel was wel dat jonge spelers als ik een kans kregen van de coach'', ging de Amsterdammer verder. ,,Om te scoren bij je debuut is een droom voor veel spelers en als het dan lukt is het natuurlijk helemaal prachtig.''

De aanvallende middenvelder werd in januari 2013 overgenomen van FC Twente en speelde in het bekertoernooi al twee keer. ,,Ik hoop volgend seizoen op meer speelminuten. Op mijn leeftijd wil je alles spelen, maar het belangrijkste is dat we direct weer promoveren naar de Premier League. Daar waar Fulham thuishoort'', besloot de ploeggenoot van John Heitinga en Maarten Stekelenburg.

Gerelateerde artikelen