VOETBAL20 apr '14 09:09

'Cech én Courtois bij Chelsea is onmogelijk'

Auteur: ANP Nieuws

GENK (ANP) - Als Thibaut Courtois volgend seizoen terugkeert bij Chelsea, betekent dat het einde van Petr Cech in Londen.

EPA
EPA

Dat is de stellige overtuiging van Guy Martens, de keeperstrainer van Racing Genk die de Belgische sluitpost naar de top leidde. ,,Het zijn twee topkeepers, die op dit moment tot de besten van Europa horen. Daarvan zet je er niet eentje op de bank'', zegt Martens in gesprek met het ANP.

Alle ogen zijn komende dinsdag gericht op Courtois als zijn huidige club Atlético Madrid en Chelsea, waar hij onder contract staat, tegenover elkaar staan in de halve finale van de Champions League. ,,Als Thibaut na de zomer teruggaat naar Londen, dan gaat Cech weg'', zo weet Martens zeker. ,,Ik denk niet dat Chelsea zo dom is om één Messi te laten spelen en de andere Messi op de bank te zetten. Dat kan je niet maken. Ik denk daarom niet dat het tot een strijd tussen die twee gaat komen.''

Cech (31) is sinds 2004 onomstreden bij Chelsea, dat in 2011 de nu 21-jarige Courtois voor 9 miljoen euro overnam van Racing Genk.

Gerelateerde artikelen