VOETBAL21 aug '14 15:58Aangepast op 21 aug '14 17:03

Heracles op jacht naar eerste zege

Auteur: ANP Nieuws

ALMELO (ANP) - Heracles Almelo moet het op jacht naar de eerste punten in de eredivisie vrijdag thuis tegen SC Cambuur nog altijd stellen zonder de geblesseerde Dario Vujicevic.

ANP
ANP

De Kroatische middenvelder kampt met een voetblessure. Ook reservedoelman Bram Castro ontbreekt nog nadat hij vorige week bij een botsing op de training zijn jukbeen, kaak en neus had gebroken. Rick Hemmink herstelt van een knieblessure.

Heracles staat momenteel laatste in de eredivisie na nederlagen tegen AZ (thuis, 0-3) en FC Groningen (uit, 3-1). SC Cambuur staat na gelijke spelen tegen FC Twente (thuis, 1-1) en Vitesse (uit, 2-2) op de 11e plaats.

De Leeuwarders kunnen vrijdag weer een beroep doen op Sander van de Streek, maar moeten het nog altijd doen zonder Daniël de Ridder en Furdjel Narsingh. Cambuur-trainer Henk de Jong verwacht De Ridder volgende week weer bij de selectie, terwijl Narsingh nog zo'n 3 weken is uitgeschakeld.

,,Tegen Vitesse hebben we het qua resultaat gewoon goed gedaan en vooral in de beginfase hebben we ook heel aardig gespeeld'', zei De Jong vrijdag. ,,Met vijf à zes vertrokken basisspelers is het logisch dat we nog niet de hele wedstrijd brengen wat we kunnen brengen. Heracles zal er na de eerste verloren wedstrijden vrijdag vol voor gaan, maar voor ons liggen er ook zeker mogelijkheden. Het is een ideaal moment om een uitwedstrijd te winnen.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen