VOETBAL23 sep '14 14:53Aangepast op 23 sep '14 16:41

El Ahmadi onzeker voor bekerduel Feyenoord

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM (ANP) - Het is onzeker of Karim El Ahmadi woensdag kan meedoen in de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles.

ANP
ANP

De Marokkaanse middenvelder kampt met een lichte blessure na de klassieker tegen Ajax van afgelopen zondag. Dat liet trainer Fred Rutten dinsdag weten in de aanloop naar de wedstrijd in Deventer.

Rutten, die zaterdag opnieuw met Feyenoord aantreedt in Deventer voor de competitie, zal niet veel wijzigingen aanbrengen. Hij wil zoveel mogelijk vasthouden aan het elftal dat zondag tegen de verhoudingen in van Ajax verloor. ,,Gezien de huidige situatie zijn we niet in de positie om spelers rust te geven. We spelen deze week twee heel belangrijke wedstrijden tegen Go Ahead Eagles, dat ook nog eens een echte cupfighter is. Dan kun je niet gaan experimenteren'', gaf Rutten aan op de clubwebsite.

Nieuwkomer Kenneth Vermeer staat opnieuw in het doel. Rutten had eerder deze maand desgevraagd gezegd dat Erwin Mulder, die op de bank terecht is gekomen door de komst van de ex-Ajacied, mogelijk in het KNVB-toernooi zijn wedstrijden kon gaan meepakken. ,,De keuze voor Vermeer heeft te maken met de vastigheid die dit team wil hebben in herkenbare situaties. Het is logisch dat Mulder teleurgesteld is, maar ondanks die teleurstelling heeft Erwin zich de afgelopen periode zeer professioneel opgesteld.''

Rutten kan zeker niet beschikken over de langer geblesseerden Khalid Boulahrouz en Rodny Lopes Cabral.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen