VOETBAL23 jul '14 08:29

City nog niet uitgewinkeld

Auteur: ANP Nieuws

KANSAS CITY (ANP) - Manchester City legde met Fernando, Bacary Sagna en Willy Caballero al drie versterkingen voor komend seizoen vast, maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij.

EPA
EPA

Trainer Manuel Pellegrini van de regerend kampioen van Engeland gaf dinsdag in Kansas aan zijn ploeg nog te willen uitbreiden.

,,Ik denk niet dat de ploeg al compleet is'', aldus de Chileense coach. ,,We hebben nog 6 weken voordat de transferperiode sluit. Er is nog ruimte om één of meer spelers aan te trekken, maar het kan ook zo zijn dat er spelers vertrekken. We hebben gelukkig nog genoeg tijd om te bepalen hoe we ons team zo sterk mogelijk kunnen maken.''

Pellegrini zal zijn zinnen in ieder geval hebben gezet op een nieuwe spits, nu Alvaro Negredo lang aan de kant staat. De Spaanse aanvaller brak vrijdag een middenvoetsbeentje en is lang uit de roulatie. ,,Alvaro is dinsdag geopereerd en zal er naar verwachting 2 of 3 maanden uit zijn. Dat is een fikse aderlating voor ons'', aldus Pellegrini.

City verblijft momenteel in de Verenigde Staten in voorbereiding op het komende seizoen. Daar speelt de ploeg tegen Sporting Kansas City, AC Milan, Liverpool en Olympiakos Piraeus.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen