VOETBAL24 nov '14 20:52

Gascoigne: Spurs betaalde mijn rekeningen

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN (ANP) - Niet Arsenal, maar Tottenham Hotspur heeft jarenlang de rekeningen betaald voor de aan alcohol verslaafde oud-voetballer Paul Gascoigne.

EPA
EPA

De voormalige middenvelder trad maandag zelf naar buiten om een bericht in The Sun te corrigeren. In de Engelse tabloid beweerde 'Gazza' dat Arsenal 50.000 pond heeft betaald voor zijn behandelingen in ontwenningsklinieken. ,,Ik moet de opmerkingen die in The Sun staan corrigeren, want daarmee heb ik de verkeerde mensen bedankt. Tottenham Hotspur heeft namelijk jarenlang mijn behandelingen betaald en is er altijd voor mij geweest om te helpen.''

The Sun meldde ook dat 'Gazza' kwaad was op de Spurs omdat hij in 2011 geen kaartje kreeg voor de kwartfinale in de Champions League tegen Real Madrid. ,,Ook dat moet ik bij deze herstellen, want als ik kaartjes wil voor wedstrijden van de Spurs, dan hoef ik maar mijn oude aanvoerder Gary Nabbutt aan te spreken en het wordt geregeld'', aldus de 57-voudig international, die furore maakte voor het Engelse team en tussen 1988 en 1992 voor de Spurs speelde.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen