VOETBAL21 nov '14 15:28Aangepast op 21 nov '14 15:45

Kolder vraagteken, De Sa terug bij Go Ahead

Auteur: ANP Nieuws

DEVENTER (ANP) - Het is nog onzeker of Marnix Kolder zaterdag bij Go Ahead Eagles kan spelen in het duel met NAC Breda.

EPA
EPA

De aanvoerder van de ploeg uit Deventer heeft last van een ribspiertje en ondergaat zaterdagochtend een laatste test. Trainer Foeke Booy kan wel weer beschikken over Lesly de Sa. De Ajax-huurling was bijna drie maanden afwezig door een rugblessure.

Booy toonde zich zeer content met de terugkeer van De Sa in zijn selectie: ,,Lesly heeft erg hard gewerkt en traint al weer anderhalve week vol met de groep.'' Ook Fernando Lewis en Sander Duits zijn er zaterdag weer bij. Lewis kampte met maagklachten, terwijl Duits was geschorst. Deniz Türüc is tegen NAC nog geschorst.

Het duel met de Bredanaars is belangrijk voor de Eagles. ,,Winnen we, dan kunnen we omhoog kijken'', aldus Booy. ,,Daar gaan we voor. Ik denk dat wij het spel moeten maken en dat is geen probleem, omdat we dat ook graag willen.''

Bij NAC Breda ontbreekt alleen Henrico Drost. De verdediger is nog niet hersteld van een uit de kom geschoten schouder. Rémy Amieux is er wel weer bij. De Fransman was twee weken geleden nog afwezig met een ribblesure, maar is daar weer van hersteld.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen