VOETBAL29 mrt '14 20:06

PSV met Willems tegen FC Groningen

Auteur: ANP Nieuws

EINDHOVEN (ANP) - Met Jetro Willems terug in de ploeg gaat PSV zaterdagavond de strijd aan met FC Groningen.

ANP
ANP

De linksback ontbrak vorige week tegen Roda JC (3-1) vanwege een schorsing. De terugkeer van Willems gaat ten koste van Joshua Brenet, die weer op de bank zit. Verder begint de thuisclub met de bekende namen van de laatste weken.

De opvallendste wijziging bij PSV is niet in de ploeg, maar op de bank. Daar ontbreekt hoofdtrainer Phillip Cocu, die donderdag een operatie aan zijn rug onderging om een tumor te verwijderen. Cocu keert dit seizoen zeer waarschijnlijk niet meer terug bij PSV. Ernest Faber neemt de taken voorlopig over.

Georginio Wijnaldum behoort na ruim een half jaar afwezigheid weer tot de wedstrijdselectie. De middenvelder werd achtervolgd door rugklachten, maar kan tegen Groningen zijn rentree maken. Wijnaldum zit naast Faber op de bank. Daar is ook weer een plekje voor Zakaria Bakkali, de Belgische aanvaller die de laatste maanden vaak buiten de selectie viel.

PSV won de laatste acht wedstrijden en is daardoor opgeklommen naar de tweede plaats. De bezoekers uit Groningen boekten vorige week een zege op Vitesse (3-1). Trainer Erwin van de Looi zag daarom geen aanleiding zijn elftal te wijzigen. Dat betekent dat Richairo Zivkovic, ondanks lichte enkelklachten, in de spits staat in Eindhoven. De wedstrijd begint om 20.45 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen