VOETBAL12 dec '14 15:25

Go Ahead mist Overgoor tegen Cambuur

Auteur: ANP Nieuws

DEVENTER (ANP) - Trainer Foeke Booy van Go Ahead Eagles moet het zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur stellen zonder Sjoerd Overgoor.De middenvelder heeft donderdag op de training een lichte hamstringblessure opgelopen.

Sjoerd Overgoor (R). ANP
Sjoerd Overgoor (R). ANP

De middenvelder heeft donderdag op de training een lichte hamstringblessure opgelopen. Ook Peter van Ooijen moet het thuisduel met de Friezen vanwege een blessure aan zich voorbij laten gaan.

Booy hoopt het tegen Cambuur beter te doen dan vorig jaar, toen Go Ahead slechts één punt pakte tegen de formatie. ,,Ik heb het idee dat het bij hen wat stroever gaat de laatste tijd, terwijl ik bij ons het tegenovergestelde zie'', merkte Booy op. ,,Dat maakt het heel interessant, deze pot. Ze staan achtste, als wij winnen naderen we ze op één punt.''

Zijn collega Henk de Jong hoopt dat Cambuur het dan ook beter doet tegen Go Ahead. ,,Ik hoop een fris Cambuur te zien, dat speelt om te winnen en meer kansen weet te creëren dan in de afgelopen wedstrijden'', zei de coach van Cambuur, die het in de Adelaarshorst nog moet stellen zonder het geblesseerde trio Daniël de Ridder, Michiel Hemmen en Mart Dijkstra.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen