VOETBAL8 aug '13 21:05

Wilmots ziet toekomst in Bakkali

Auteur: ANP Nieuws

BRUSSEL (ANP) - De Belgische bondscoach Marc Wilmots ziet een mooie toekomst voor Zakaria Bakkali bij de 'Rode Duivels'.

ANP
ANP

Wilmots heeft de pas 17-jarige aanvaller van PSV daarom opgeroepen voor de oefeninterland van woensdag tegen Frankrijk. ,,Hij heeft onmiskenbare kwaliteiten en bovendien is hij nog erg jong. Toekomstgericht is hij dus een belangrijke schakel voor ons'', zei Wilmots.

Bakkali blonk uit bij PSV tijdens de duels met zijn landgenoten van Zulte Waregem in de voorronde van de Champions League. De in Luik geboren dribbelaar weet nog niet of hij voor België of voor zijn vaderland Marokko wil uitkomen. Bakkali heeft nog even de tijd om die knoop door te hakken, aangezien een oefeninterland nog niet bindend is.

,,Natuurlijk hoop ik dat hij voor ons kiest, maar hij moet zijn hart volgen'', zei Wilmots. ,,We volgen Bakkali al lang, de eerste gesprekken dateren van toen hij nog maar 14 jaar was. We gaan hem laten kennismaken met onze manier van werken en daarna zullen we zien hoe hij zich voelt in de groep.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen