VOETBAL9 nov '13 23:41

Defensieve problemen voor Brood bij Roda JC

Auteur: ANP Nieuws

KERKRADE (ANP) - Trainer Ruud Brood van Roda JC heeft tijdens de interlandperiode de tijd om de ontstane personele problemen achterin op te lossen.

ANP
ANP

De Limburgers gaan op 23 november zonder Kees Luijckx en Ard van Peppen op bezoek bij AZ. Centrumverdediger Luijckx kreeg zaterdag in de verloren thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-4) zijn vijfde gele kaart van het seizoen, linksback Van Peppen werd met twee keer geel van het veld gestuurd. Het levert beiden automatisch een schorsing op.

Roda JC mocht nog blij zijn dat alleen Van Peppen uit het veld werd gestuurd. Frank Demouge maakte in de tweede helft aan de zijlijn een harde overtreding op Doke Schmidt, die door scheidsrechter Eric Braamhaar werd bestraft met geel. ,,Ik vond het onbesuisd inkomen. Maar op de beelden zie ik dat hij wel degelijk voor het scheenbeen van zijn tegenstander gaat, dus dit had rood moeten zijn'', zei Braamhaar na afloop bij Fox Sports. Brood besefte ook dat Demouge was ontsnapt aan rood. ,,Dit was pure frustratie.''

Gerelateerde artikelen