VOETBAL2 dec '13 12:18

PSV spoelt kater weg met bosloop

Auteur: ANP Nieuws

EINDHOVEN (ANP) - Met een bosloop van ruim een half uur heeft de selectie van PSV maandag op De Herdgang geprobeerd de kater van het dramatische 3-1-verlies tegen Feyenoord enigszins weg te spoelen.Terwijl zijn assistenten Ernest Faber en Chris van der Weerden zich op het trainingsveld bemoeiden met de rest van de selectie, draafde hoofdtrainer Phillip Cocu met de spelers, die de afgang in de Rotterdamse Kuip meemaakten, in sukkeldraf een paar rondjes in het bos bij het trainingscomplex.

ANP
ANP

Terwijl zijn assistenten Ernest Faber en Chris van der Weerden zich op het trainingsveld bemoeiden met de rest van de selectie, draafde hoofdtrainer Phillip Cocu met de spelers, die de afgang in de Rotterdamse Kuip meemaakten, in sukkeldraf een paar rondjes in het bos bij het trainingscomplex. Normaliter zoekt PSV het bos alleen maar op tijdens de voorbereiding op de competitie. Cocu maakte van de gelegenheid gebruik met een paar spelers, zoals Santiago Arias en Karim Rekik, tijdens het lopen een praatje te maken. Eerder op de ochtend bekeek hij met zijn spelersgroep videobeelden van de wedstrijd tegen Feyenoord.

Van enige oproer was op De Herdgang overigens geen sprake. Slechts circa 20, overwegend oudere supporters, hadden de moeite genomen naar de training te komen kijken. Het aantal journalisten en cameramensen was beduidend groter. Aangezien niemand van de technische staf en de spelers aanspreekbaar was, moesten zij het doen met uitspraken en camerabeelden van supporters.

Gerelateerde artikelen