VOETBAL14 jun '13 18:20

Pot heeft even geen zin in pottenkijkers

Auteur: ANP Nieuws

PETACH TIKVA (ANP) - Tijdens de warming-up van Jong Oranje mochten de camera's draaien in het stadion van Petach Tikva, maar na 20 minuten stuurde bondscoach Cor Pot iedereen weg.De trainer duldde vrijdag geen pottenkijkers in de aanloop naar de halve finale van het EK zaterdag tegen Italië.

ANP
ANP

De trainer duldde vrijdag geen pottenkijkers in de aanloop naar de halve finale van het EK zaterdag tegen Italië. ,,Normaal ben ik altijd heel open, maar ik wilde nu even een half uurtje ongestoord wat punten doornemen'', zei Pot.

Bij de voorgaande wedstrijden mochten toeschouwers en journalisten de afsluitende training in het stadion altijd helemaal bekijken. ,,Zo'n laatste training is meestal om de jongens aan het stadion te laten wennen. Maar ik heb donderdag niet 11 tegen 11 kunnen trainen, omdat de basisspelers van het duel met Spanje rust kregen. We wilden nu rustig even de speelwijze van Italië kunnen doornemen. Normaal staan we altijd voor iedereen klaar, of het nou op het strand is of op het terras, maar nu even niet.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen