VOETBAL14 nov '13 14:41

Oranje blijft fit in de ArenA

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM (ANP) - Louis van Gaal stapt donderdag met een fitte selectie in het vliegtuig richting Maastricht, waar het Nederlands elftal zich verder voorbereidt op de vriendschappelijke oefeninterland tegen Japan in het Belgische Genk.De bondscoach bleef donderdag in een besloten training in de ArenA de ellende van nieuwe blessures bespaard.

De bondscoach bleef donderdag in een besloten training in de ArenA de ellende van nieuwe blessures bespaard. Hij oefende niet achter gesloten deuren om zijn basisformatie van zaterdag voor het duel met Japan geheim te houden. Van Gaal vertelde woensdag al dat Oranje start met een defensie bestaande uit Jasper Cillessen, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daley Blind.

Kevin Strootman, Nigel de Jong en Rafael van der Vaart vormen de middelste linie. De aanval bestaat uit Arjen Robben, Siem de Jong en Jeremain Lens.

Het Nederlands elftal maakt vrijdagmiddag kennis met de Cristal Arena van Genk, waar zaterdag het duel met Japan op het programma staat. Van Gaal traint daar eerst met zijn spelers en geeft vervolgens een persconferentie. Na het duel met Japan, aanvang 13.15 uur Nederlandse tijd, vliegt Oranje weer naar Nederland waar dinsdag Colombia de tegenstander is in een wederom vriendschappelijk duel in de Amsterdam ArenA.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen