VOETBAL21 okt '13 19:08

Schürrle terug bij Chelsea, Cole nog niet

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN (ANP) - Trainer José Mourinho kan dinsdagavond in de uitwedstrijd tegen Schalke 04 voor de Champions League weer een beroep doen op aanvaller André Schürrle.

EPA
EPA

De Duitse international is hersteld van een blessure aan zijn been. Hij trainde maandag voor de reis naar Gelsenkirchen voluit mee met de Londense club nadat hij zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Cardiff City (4-1) aan de kant was gebleven. Schürrle scoorde vorige week drie keer in de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Zweden (3-5).

Ook verdediger Ashley Cole, die op 6 oktober tegen Norwich City een ribblessure opliep, was maandag bij Chelsea weer actief tijdens de training. Volgens Mourinho is het echter nog te vroeg voor een rentree van de linkervleugelverdediger.

Bij Chelsea is Marco van Ginkel langdurig uitgeschakeld door een knieblessure. De Engelse ploeg staat in groep E van de Champions League op de tweede plaats, 3 punten achter Schalke. Steaua Boekarest (0 punten) speelt dinsdagavond thuis tegen FC Basel (3 punten).


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen