VOETBAL29 sep '13 15:46

Ancelotti past zich niet aan voor Bale

Auteur: ANP Nieuws

MADRID (ANP) - Hoewel Gareth Bale bij Tottenham Hotspur naam maakte op de linkervleugel, moest de duurste voetballer ter wereld zaterdag bij Real Madrid aan de rechterkant spelen.

EPA
EPA

Trainer Carlo Ancelotti heeft namelijk geen zin om zijn systeem om te gooien voor de man van 100 miljoen euro,zei de Italiaan na de pijnlijke nederlaag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu tegen Atlético Madrid (0-1).

,,Hij heeft al wat ervaring op die positie en ik ga niet het systeem voor hem aanpassen'', zei de Italiaanse coach. ,,Bale is een heel complete speler die op tal van posities uit de voeten kan.''

De Welshman kwam na rust Angel Di Maria aflossen op de rechterflank. Op zijn geliefde linkerkant staat al Cristiano Ronaldo, die andere superster bij de 'Koninklijke'.

Hoewel Bale nog dicht bij een doelpunt was, moest Real in eigen stadion buigen voor Atlético. ,,We kregen al vroeg een doelpunt tegen en daarna werd het heel moeilijk voor ons, we raakten het vertrouwen kwijt'', zei Ancelotti. ,,De start van het seizoen was goed, maar de laatste twee wedstrijden spelen we slecht. We zullen een betere houding en meer concentratie moeten hebben en met betere ideeën moeten komen.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen