VOETBAL30 sep '13 14:24Aangepast op 30 sep '13 14:55

Kuipers fluit City tegen Bayern München

Auteur: ANP Nieuws

NYON (ANP) - Scheidsrechter Björn Kuipers leidt woensdag in de Champions League de uitwedstrijd van titelverdediger Bayern München tegen Manchester City.

ANP
ANP

Dat heeft de Europese voetbalbond UEFA maandag bekendgemaakt. Kuipers krijgt langs de zijlijnen in het City of Manchester-stadion hulp van zijn vaste grensrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

Bas Nijhuis fluit woensdag de andere wedstrijd in groep D van de Champions League. De Nederlandse arbiter geeft al om 18.00 uur in Sint-Petersburg het beginsignaal voor de confrontatie tussen CSKA Moskou en Viktoria Pilsen. De Russische club verloor 2 weken geleden met 3-0 van Bayern München, Pilsen ging met dezelfde cijfers onderuit tegen City.

Kuipers is door wereldvoetbalbond FIFAaangesteld voor de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Zwitserland en Slovenië. Hij krijgt op 15 oktober in Bern assistentie van Sander van Roekel, Erwin Zeinstra, Angelo Boonman, Pol van Boekel en Richard Liesveld.

Eerder werd al bekend dat op 11 oktober de scheidsrechters Bas Nijhuis (Spanje - Wit-Rusland) en Liesveld (Bosnië-Herzegovina - Liechtenstein) in actie komen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen