VOETBAL4 okt '13 13:58

ADO teleurgesteld over afgelasting

Auteur: ANP Nieuws

DEN HAAG (ANP) - Dat de wedstrijd tussen ADO Den Haag en sc Heerenveen zaterdag niet door kan gaan, heeft voor een grote domper gezorgd bij de thuisclub.

ANP
ANP

Dat schrijft ADO vrijdag op de website. ,,De omstandigheden van het veld zijn door de KNVB niet goed genoeg bevonden om de wedstrijd te spelen. Dit is zowel voor de supporters als de club en de sponsoren natuurlijk een enorme teleurstelling'', aldus ADO.

,,Zeker gezien het goede resultaat van afgelopen woensdag tegen Vitesse (2-1-winst) hadden wij gehoopt om de positieve 'flow' tegen sc Heerenveen door te zetten'', gaf ADO aan. ,,De afgelopen weken is er door de gemeente Den Haag (eigenaar van het stadion) en Heijmans hard gewerkt om de overlast die is ontstaan aan het veld te verhelpen en structureel te verbeteren.''

Dat bleek echter niet voldoende, waardoor de KNVB vrijdag oordeelde dat het duel niet door kon gaan. Opponent Heerenveen heeft begrip voor de situatie in Den Haag. ,,Het veld verkeerde met de zandbanen in een slechte staat. Het is als het is: gras groeit niet harder door er aan te trekken. We wachten een nieuwe datum af en zien ernaar uit om ADO Den Haag onder betere omstandigheden te ontmoeten'', aldus ad interim-directeur Gaston Sporre van de Friese club.

De KNVB maakt binnenkort bekend wanneer het duel wordt ingehaald.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen