VOETBAL2 okt '13 22:12

Stevens baalt van schorsing tegen AZ

Auteur: ANP Nieuws

ALKMAAR (ANP) - Huub Stevens kan nog altijd maar moeilijk accepteren dat hij donderdag de Europese uitwedstrijd van zijn Griekse club PAOK tegen AZ vanaf de tribune moet bekijken.

ANP
ANP

De 59-jarige trainer is geschorst, omdat hij in augustus ruzie had gemaakt met scheidsrechter Björn Kuipers na de verloren return in de play-offs van de Champions League tegen Schalke 04. ,,Ik heb iets tegen hem in het Nederlands gezegd en dat is voor de UEFA in het Engels vertaald, waardoor mijn woorden een andere betekenis hebben gekregen'', zei Stevens in Alkmaar.

Stevens las woensdagochtend in de kranten dat trainer Frank de Boer van Ajax zich ,,genaaid'' voelde door scheidsrechter Jonas Eriksson in de Champions Leaguewedstrijd tegen AC Milan. ,,Hij zei precies hetzelfde als ik, maar dan publiekelijk, terwijl ik het in de kleedkamer heb gezegd. Ik ben benieuwd wat hiermee gedaan wordt. Natuurlijk ben ik heel teleurgesteld vanwege mijn schorsing, ik vind het belachelijk. Tijdens de wedstrijd tegen AZ mag ik helemaal niks doen, dus ik heb samen met Ton Lokhoff en mijn Griekse assistenten alle scenario's moeten bespreken.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen