VOETBAL3 jun '13 14:17

Oranje weer compleet in Noordwijk

Auteur: ANP Nieuws

NOORDWIJK (ANP) - De selectie die bondscoach Louis van Gaal heeft opgeroepen voor de Aziatische oefentrip is compleet.

ANP
ANP

Maandag sloten ook Robin van Persie, Dirk Kuijt, Jonathan de Guzman en kersvers 'treble'-winnaar Arjen Robben aan bij de groep in de traditionele uitvalsbasis Huis ter Duin in Noordwijk. Het viertal ontbrak nog tijdens de 3-daagse trainingsstage die het Nederlands elftal vorige week in Hoenderloo afwerkte.

Met name de grote ster van Bayern München kwam met een stralende lach naar de ingang van het hotel. ,,De missie is geslaagd'', zei Robben over het topseizoen dat hij draaide met de 'Rekordmeister'. ,,Ik heb hier misschien wel van gedroomd, maar het nooit durven denken.'' De aanvaller won dit seizoen de landstitel, leidde Bayern naar de Champions League en sleepte en passant zaterdag ook nog de Duitse beker binnen. ,,Hier moeten we optimaal van genieten.''

Oranje vertrekt dinsdag naar Indonesië, waar de ploeg van Van Gaal op 7 juni oefent tegen het gastland in Jakarta. Op 11 juni volgt de oefeninterland in Peking tegen China. Maandagavond traint de selectie nog één keer op de velden van Quick Boys ter voorbereiding op het tweeluik.

Gerelateerde artikelen