VOETBAL24 dec '13 12:13

Pellegrini: Liverpool is meer dan Suarez

Auteur: ANP Nieuws

MANCHESTER (ANP) - Tijdens de kraker op tweede kerstdag tussen Manchester City en Liverpool zullen ogen zijn gericht op Luis Suarez.

EPA
EPA

De Uruguayaanse aanvaller verkeert in bloedvorm en heeft de 'Reds' met zijn ongekende productiviteit naar de kop van de Premier League geloodst. ,,Maar Liverpool is meer dan alleen Suarez'', zo benadrukt manager Manuel Pellegrini van Manchester City in de aanloop naar de Engelse topper. ,,Die ploeg zit in een 'flow', Liverpool speelt heel goed en we zullen op onze hoede moeten zijn.''

Liverpool begint op 'Boxing Day' met 1 punt voorsprong aan de confrontatie met de 'Citizens' in het Etihad-stadion. Volgens Pellegrini wordt dit duel echter niet van doorslaggevend belang in de titelrace. ,,We zijn nog niet op de helft van het seizoen en in deze competitie draait het niet alleen om Liverpool en Manchester City. Er zijn vijf of zes teams die tot het einde zullen strijden om het kampioenschap'', zo verwacht de Chileense trainer.

Manchester City kan bogen op een uitmuntende reeks voor eigen publiek. Alle acht competitieduels werden ruim gewonnen en de doelcijfers zijn met 35-5 indrukwekkend.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen