VOETBAL3 jun '13 10:07

Allegri mag blijven van Berlusconi

Auteur: ANP Nieuws

MILAAN (ANP) - Clubpresident Silvio Berlusconi heeft een einde gemaakt aan de onzekerheid over het aanblijven van Massimiliano Allegri als coach van AC Milan.

EPA
EPA

,,De relatie met de coach, die nooit in gevaar is geweest, is er één van vertrouwen en wederzijds respect'', liet Berlusconi optekenen op de website van de Italiaanse voetbalclub.

Allegri's positie lag onder vuur hoewel de fanatieke fans, verzameld onder de naam Ultras, zich achter de coach hadden geschaard en zich hadden geuit tegen een mogelijke kandidatuur van oud-speler Clarence Seedorf. Berlusconi had zondag een vergadering met Allegri en bestuursvoorzitter Adriano Galliani.

Allegri bereikte met zijn team op de slotdag via de derde plaats in de Serie A alsnog de voorronden van de Champions League, maar beklaagde zich over het gebrek van vertrouwen vanuit de ploegleiding. Zo stoorde het de coach dat hij nog geen aanbieding kreeg zijn contract, dat loopt tot de zomer van 2014, te verlengen. Met name Berlusconi liet meermaals weten niet tevreden te zijn over de ontwikkeling van het team.

Gerelateerde artikelen