VOETBAL4 sep '13 17:20

Sneijder als basisspeler terug in Oranje

Auteur: ANP Nieuws

NOORDWIJK (ANP) - Bondscoach Louis van Gaal wilde het niet helemaal toegeven, maar het kan bijna niet anders of Wesley Sneijder keert vrijdag tijdens de uitwedstrijd tegen Estland in de WK-kwalificatie als basisspeler terug in het Nederlands elftal.Van Gaal liet donderdag op een persconferentie in Noordwijk herhaaldelijk doorschemeren dat de middenvelder van Galatasaray na het wegvallen van Rafael van der Vaart en Georginio Wijnaldum het beste alternatief is voor de vacature van meest aanvallende middenvelder.,,Hij is beter in vorm dan Adam Maher'', stelde de bondscoach onder meer.

ANP
ANP

Van Gaal liet donderdag op een persconferentie in Noordwijk herhaaldelijk doorschemeren dat de middenvelder van Galatasaray na het wegvallen van Rafael van der Vaart en Georginio Wijnaldum het beste alternatief is voor de vacature van meest aanvallende middenvelder.

,,Hij is beter in vorm dan Adam Maher'', stelde de bondscoach onder meer. ,,Ik denk nog steeds dat het bij balverlies nog beter kan. Maar dan kan ik hem na een uur wisselen voor Maher. Maar misschien speelt hij wel de pannen van het dak en blijft hij 90 minuten staan.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen